MM Bygg AS

MM Bygg AS


We help with|

about

MM Bygg AS company was established to satisfy demanding Customers, who want to make their renovation and construction investment at the highest level. We employ a group of high qualified and experienced employees, who will help to select optimum solutions and materials for your design. We perform renovation, installation and finishing works. MM Bygg AS invite you to take part in the consultations with our experts where you will have an opportunity to explain all unclear matters connected with planned works.

MM Bygg AS

Org. 814 573 842 MVA

malinbygg@gmail.com
Tulipanvegen 60
2034
Holter
contact form

Disse to gutta gjorde en grundig og profesjonell jobb for oss selv om oppdraget tok lengre tid å sluttføre enn forutsatt. Men det skyldtes svært forsinket levering fra Maxbo, som vi ikke kan bebreide Malin Bygg for. Ikke desto mindre får disse mine beste anbefalinger!

Dag Urdal, Leirsund

Malin bygg utførte jobben alldeles utmerket. Kom med gode løsninger, blikk for detaljer og var effektive og grundige. I tillegg sympatiske og hyggelige.. Jeg bruker dem gjerne ved neste anledning. Nina Våbenø

Nina Våbenø, Oslo

Vi opplevde at Michal & Co leverte god kvalitet på både sparkling, tapetsering, maling, smartpanel og veggskifer. De anskaffer gjerne det som måtte behøves av materiell, fullfører jobben på kort tid, rydder opp og tar med seg søpla. De var også veldig enkle å kommunisere med, og har gode engelskkunnskaper. Denne gjengen kan trygt anbefales videre, og vi ønsker og benytte oss av deres tjenester igjen på nyåret

Christian Stensvold, Dal

Michal og broren hans gjorde en kjempejobb til avtalt pris og tid. Vi er godt fornøyd med resultatet!

Christophe Birkeland, Oslo

Vi hyret inn brødrene Michal og Mateusz til en ganske stor rehabiliteringsjobb som inkluderte helsparkling av vegger, innsetting av nye dører/karmer, legging av 120m2 parkett, listing med mer. De viste hele tiden en meget god holdning til sitt arbeid, var presise, og hadde yrkesstolthet som inkluderte god egenkontroll på arbeidet. De var også veldig sympatiske og la hele tiden våre behov og ønsker til grunn for sitt arbeid.

Thomas Brovold, Rasta

Malin bygg utførte jobben raskt og med god kvalitet. Benytter dem gjerne igjen til lignende oppdrag.

Jens Kilde Mjelva, Oslo

Veldig fornøyd med disse karene. Leverte på kortere tid enn avtalt og fikset alt det praktiske med materialer. Fra befaring til ferdig levering gikk det tre dager.

Christian Hager, Lillestrøm

Vi fikk utbedret uteområde med belegningsstein og treplatting. De utførte arbeidet raskt og på avtalt tid. Møtte presist opp til avtaler og utførte godt håndtverk til en konkurransedyktig pris. Vi er veldig godt fornøyd. Vi vil absolutt anbefale Malin Bygg til andre.

Brynjar Indahl, Oslo

Jobben besto i maling av husvegg & bygg av platting, blomsterkasse, benk m.m. Ble kontaktet av flere, men disse var raskt på befaring og virket seriøse. Kom kjapt med pristilbud og i gang med jobb.To dyktige og pålitelige karer som får toppscore for serviceinnstilling, holdning av avtaler og frister, prisnivå og kvalitet på utført jobb. De forlot ikke før de var sikre på at jeg var 100% fornøyd! Varmeste anbefalinger,skal brukes til nytt oppdrag.

Laila Dumont, Oslo

Jeg kan anbefale Malin Bygg til andre som trenger fagfolk. Det er to brødre , de kom presis , jobbet godt, var hyggelige, nøye med jobben og resultatet ble godt. Hos meg har de malt gammel trepanel i stue og trapp. Dette er to greie og likendes brødre fra Polen som har startet egen bedrift her i Norge.

Astrid Ramstad, Skjetten

Jobben ble gjort akkurat som jeg ønsket. Etter jeg la ut oppdraget, ble jeg fort kontaktet av forskjellige, noen mer erfaing enn andre også videre. Men så kom jeg over Malin Bygg, han var på befaring to ganger og brukte god tid, det var da jeg merket av disse var seriøse. Etter en liten stund kom han tilbake til meg på mail med et prisoverslag for materialer og arbeid, dette synes var god deal og takket ja, nå er jeg veldig førnøyd med alt.

Thomas Eriksen, Oslo

I am very satisfied with the job. Plattingen is exactly as I wanted it and it is stable. They came on time and cleaned up after the work. The price was also good.

Johnny Arntsen, Oslo

Jeg valgte Michal til å legge lister i min nyoppussede leilighet. De kom presist til avtalt tid og gjorde jobben raskt til en meget god pris. Hyggelige karer og meget bra utførelse. Jeg bruker de gjerne igjen

Øyvind Våge, Oslo

Bra utført arbeid,overholdt både pris og tid

Roger Steel, Skedsmokorset

Michal & co kom til avtalt tid, rev vegger og fjernet rusk og rask underveis. De var veldig effektive og nye vegger med skyvedører ble satt opp, luker flyttet og laminatgulv ble lagt. Prisen på jobben var innen rimelighetens grenser og jeg er generelt fornøyd med utført jobb. De kan jobbe mer med finsnekring, detaljer og saging av lister - her har de et forbedringspotensiale. Hyggelig og imøtekommende karer som jeg vil anbefale videre.

Carine Fløystad, Oslo

MM Bygg pusset opp vårt hus på ca 150m2 . MM Bygg var profesjonelle, enkle å kommunisere med og veldig pålitelige. Rimelige var de også.

Lars Andresen

Hos oss byttet de gulv, malte tak og vegger og satt inn et innbygningskjøleskap og et høyskap. Jobben ble gjort rask og utrolig flott. De kom når vi avtalte, og var tilgjenlig på mobil og mail. Dette er et firma vi vil benytte av oss igjen, og vi vil anbefale venner og familie å bruke dette firma.

Tove og Bjørn Lehne

95726977

tleh [ at ] online.no

write testimonials

Be the change that you wish to see in the world.

Mahatma Gandhi

renovation

Our specialty is internal and external, buildings and residential properties. We use the art technology and the latest materials, along with innovative solutions.

painting

We will prepare the surface in an appropriate way so that you could enjoy the effects over a long period of time. We have broad experience. Please view our project photo gallery!

carpentry

All aspects of carpentry and joinery are undertaken, from small remedial work throughout the home to extensions and conversions.

bricklaying

MM Bygg AS build and repair walls inside and outside of properties as well as working on other kinds of brickwork, such as tunnel walls and chimney stacks.

tiling

No project is too small for MM Bygg AS, we are willing to undertake all jobs from the smallest splash-backs to the largest wet rooms you have in mind.

other services

We perform electrical installations, plumbing, advanced furniture making.